rafidah's FotoPage

By: rafidah shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Feb-2010 03:15 Email | Share | Bookmark
episod 62 : KM Chalet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
]salam.. lama btol aku tak update..kan....
entry dan gambar-gambar ni dah seminggu aku biarkan terperap kat FP aku nih.. sekarang baru teragak nak publish...
aha... ni aktiviti aku dan abgnakkal hujung minggu lepas...
tanpa pengetahuan abgnakkal.. aku telah bawa dia ke Kuala Linggi. taw cerita udang dan buaya di Kuala Linggi?
orang kata.. kalau tempat tu banyak udang makna nya ada buaya...
di Kuala Linggi memang banyak udang.. dan YES.. di sini.. ada buaya...
kabar angin pasal PD ada buaya tu mungkin datang dr Kuala Linggi.. ala.. Kuala Linggi bukan jauh pun dari PD....


kalau korang nk ubah angin.. nak bercuti di pantai tapi jauh dari orang... aku cadangkan korang ke KM Chalet.. kelengkapan lengkap... pelbagai kemudahan ada di sini.. cuma di sini tiada Kolam... kalau setakat datang pantai nak mandi kolam.. baik korang pergi cek in kat hotel Hilton PJ tu je... owhh ye..harga chalet di sini pun murah je.. masih mampu lepak selama 7 hari tanpa sebarang masalah.... tempat ni juga sesuai untuk aktiviti Family Day.. 1st time datang dulu pon Family Day SKUJ.. bawah kelolaan abah..
kami datang pun bersebab... sebab nak riki tempat.. hehehehhe untuk aktiviti akan datang.. hehehehhe

tapi hari tu matahari amatlah terik.. terbatas rancangan kami nak mandi laut... ksian abgnakkal... mungkin lain kali kita datang lagi...



gadi berpayung.... lalalalalal


asrama


tempat jual kereta buruk.. ehhh parking


titanic



diisytiharkan... ini kawasan jajahan MELAKA...



kalau korang nk kontek hj kamaludin..




bilik berAKON bak kata kocok...


dewan seminar


dewan makan... mcm tpt org kawin..lisa ckp...



jgn bercadang bakar org d sini...



macam iklan tak?


tanpa tujuan...



bila la nak bersihkan kamera nih..



from a view of my incik...


klu adjust sikit mst nampak ROL die nih...



lepas sibuk-sibuk amik gambar pemandangan... aku pulak nak amik gambar.. hehehhe




kadang-kadang... nak jugak jadi model...


walaupun cita-cita nya tinggi melangit...


tapi masih meniti... dan bertatih...




model tak yah bayar punye...



kau membawa separuh dr jiwa dan nyawaku...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net