rafidah's FotoPage

By: rafidah shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 31-Jul-2009 23:24 Email | Share | Bookmark
episod 36 : My Life My Love...

Prolog...
lambat betul aku update sekarang... sangat sibuk... minta maaf banyak-banyak.. aku cuma sempat update blog.. since i only spend 10mnts to finish 1 entry.. untuk fotopages.. aku spend masa lama sikit.. sebab sini untuk kongsi koleksi gambar-gambar.. lagipun sini.. gambar besar-besar.. jadi cerita kali ni... aku mix up kan.. semua cerita dlm satu entry...
nanti aku wat lagi entry amni... senang..wakakakakka

klu nk g blog aku klik sini... http://cikbedahlaser.blogspot.com[/b]

[b]CERITA SATU


TARIKH : 21 JUN 2009
LOKASI : KOOLEJ MATRIKULASI PAHANG, GAMBANG
TUJUAN : LAWAT IMAH NGADE-NGADE
KEHADIRAN : Mak, akak feqah, dan saga aku....


Jadi ceritanya camtu la... mak nak pergi kat imah dan pergi bangi.. jadi aku cadangkan..pergi dua-dua sekali.. aku sanggup drive kan mak ke gambang.. lepas tu terus ke bangi... aku sanggup sbb ni my 1st experience buat driving jauh... paling jauh aku pernah buat dr kuantan ke genting sempah je.. bukan apa.. abg nakkal tak bagi aku drive bila kami jalan jauh.. jadi tu yg buat aku x berkesempatan driving long distance..

mak bawakkan bekal gulai udang campur rebung..yummmyy ats permintaan aku... aku sorang je makan lauk tu..udang aku bg imah... rebung aku makan... baikkan aku... uweeekkkkkk
wakakaakakka
owhh kami g lepak umah kak ina dulu sebelum gi gambang... sila la >>klik sini<< untuk gambar lepaking kami.. or >> klik sini << untuk tgk koleksi feqah




sape nih???




oowwhhh mak mah ngade2...




bekalan mak....yuuummmmyyy.....




our beloved mummy...









kak teh tgh lindung mak dr mendapat sinar UV......

















--------------------------------------------------------------------------------xxxxxxxendxxxxxxxx----------------------------------------------------------





KL TOWER HUNTING....[


TARIKH : 25 JUN 2009 (pay day......)
LOKASI ; SEKITAR KUALA LUMPUR..
TUJUAN : MEMBELI BELAH BERSAMA ABG NAKKAL..
[


Ni pulak cerita ari gaji bulan lepas.. masa ni aku amik cuti semata-mata nak gi shopping dgn abg nakkal.. nak bli baju baru.. dah setahun aku tak beli baju baru.. baju semua dah mengecik.. abg nakkal pon sama.. nak carikan baju kerja utk dia... lepas sarapan pagi tu.. kami ke KL... parking kat Raja Chulan dan naik Monorail ke Sogo...

kali ni aku buat Hunting for KL TOwer....

sebelum tu nak cerita dulu..trackback aktiviti aku masa tu... memula aku naik kereta pergi ke raja chulan... kemudian... naik monorail..jadi gambar ni mengikut aturan perjalanan aku masa tu.... bukan gambar tak tersusun ye di sini.... gambar di susun ikut aturan masa perjalanan... gambar KL Tower diambil dr pelbagai lokasi berlainan... dr kedudukan berlainan... dgn kenderaan berlainan...

layan......




i was hunting KL Tower from my car...



i seeeeeeee... memula carik parking dulu..



adat la... kereta banyak kat KL ni...




aku rasa aku capture pakcik tu..tp kereta lak nmpk lebih...

(tgh tgu green light..masa nk gi cari parking...)



an old man who was finding his way in KL......



abg nakkal while waiting for the train to come...

(lepas dah parking di raja chulan.. naik monorail pulak....)



here he comes..



hunt KL Tower dr monorail lak....

(dalam monorail nak ke sogo....)




still...from monorail...



ni tak edit nya... still dr monorail...



two guys inside a monorail....



turun dari monorail aku dah tak amik gambar..sebab nya.. takut ade org tertarik dgn kamera aku... abg nakkal tak bagi keluar kan atas dassar keselamatan... kami bukan kaya nak beli lagi kamera...

ni pulak gambar masa test guna filter CPL yang aku baru beli dr Plaza Pudu... dapat beli filter CPL je..sebab duit tak cukup nak beli close up filter.. next time kite beli close up filter ehhh abang ehh.....









ok..tu je utk kali ini..sekian..... terima kasih kerana sudi menatap segala gambar yang saya tinggal kan di sini... komen membina amat diperlukan.... komen menjatuhkan dialu-alukan juga... saya budak baru belajar...


Quote:
sekali lagi ingin memohon maaf...
di atas kelewatan pengeluaran tanda terima kasih sy kepada anda yang berjaya menjadi pengomen terpanrtas..
jadi hari ini saya keluar kan semua sekali ye... by episod...
owwhh episod ni ade lari skit r... abaikan je la ye....nanti betulkan balik...
jutaan terima kasih sy ucapkan pada yang berjaya mengomen dan yang tidak...
kepada yang tidak pernah komen pon sy ucapkan jutaan terima kasih....
sudi-sudilah masuk sini lagi.... komen anda mungkin menjadi pembakar semangat saya...(sebab da kena komen..die tak puas ati... ape lg..kena la wat cantik-cantik...tamak betul...)
sekian... truly... pidah...


episod JM Briani Bangi




episod Merayap di tampin dengan kak ina dan anggerik rimba....



episod kak cik nyalang di puchong



iklan birthday kak lang



episod sunset at klanang




episod karaoke at red box pavillion


episod my life my love



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net