rafidah's FotoPage

By: rafidah shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Sep-2010 01:44 Email | Share | | Bookmark
SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h

 


kad raya untuk korang...

selamat hari raya...

maaf zahir n batin...

ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat
terkasar masa komen... terkutuk time post entry...

aku n abgnakkal mintak maaf...

semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat

pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya...
ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang...



SELAMAT HARI RAYA......

pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg...


Thursday, 17-Jun-2010 07:44 Email | Share | | Bookmark
Bedah is not ME...

the queen
gediks
flower
View all 10 photos...
Event : Majlis Pertunangan Bedah dan pasangan
Lokasi : Jalan Sawi, Shah Alam
Tarikh : Mei 2010
(tag dengan Quiny Bridal)
















nenek rockkkkk tuuu







Sunday, 9-May-2010 04:51 Email | Share | | Bookmark
episod 64 : Setelah Sekian Lama... Happy MAKs Day...

my mummy
my MIL
 
View all 7 photos...


to mummy dearest.. hepi mak's day.... u r the greatest mom in the world...
i love mak very muchhhhhhh as much as i love myself... muahh muahhhks...



selamat hari mak jugak untuk Puan Ramlah, a.k.a mak mentua ku...
sayangggg mak..


aha... ni nak kongsi... sebenarnya..sekarang tengah test amik gambar orang... saja suka-suka... kalau ada rezeki... boleh buat side income.. sudilah sekiranya meninggal kan komen di ruangan komen.. komen anda amatlah berharga... (owhhh ade sedikit kesalah di gambar-gambar itu.... ampun maaf kepada anda yang menjengah... )

ELLY & NOI PRE- WED.....



the cover....


ku merenung masa hadapan yang jauhhhh lagi di hadapan...



this is the beginning of our life... life is a journey






Friday, 12-Mar-2010 03:56 Email | Share | | Bookmark
episod 64 : terbang la pidah terbang...

adi isma n cipok
isma
 
View all 18 photos...
hai kawan-kawan
lama betul jamu korang dgn KM Chalet ye...dah la tak jadi reunion...cehhh tak pe la..kire free promotion la tu... kalau hari tu ke Kuala Linggi..kali ni aku ke PD pulak..

ade picnic reunion dgn budak-budak SPS batch 1st kolej komuniti jempol... tapi sebahagian je yang datang.. yang hadir cume.. adi, cipok, sofea, ewan, laila, nadia, atul dan aku je.. atul dtg pun dah petang.. sebab ujian die dibatalkn.. atul skrg sambung belajar di PD.

tapi masa sesi fotografi ni..ramai yang dah balik.. amik gambar ni lepas abgnakkal sampai.. nadia, sofea dan atul pon dah balik masa tu..

sila la jamu mata..kalau tak ada komen tinggalkan lah.. saya masih belajar... time kasih...



baik betul dak 2 org ni jagakan si isma... sampai rentung budak kecit nih


merenung masa depan yg sudah 'gelap'...badanku telah burn...


sun is set


2 couple taking the sun... to make her set.. hahahahah


nampak kiut kan.. of kos...


cipok with tanduk setan....


siap ade org gelak tgk aku wat aksi nih...


tgh naik syeikh nih


gedik....degik


degikk lagii lagi


aku ingin terbanggggg...terbang jauh dari sarangku.... aku ingin berenang,,, berenang jauhh dari pulauku...
aku ingin pergi...pergi jauhhhhh darimu...



L 0 V 3


i love yu tuuu




wat is love??




ht
pertarungan yang tidak akan selesai.... (aku dh type ni byk kali..asyik tak dpt save..arrrghhh)



ok para pelakon mahu pulang... tata




Wednesday, 10-Feb-2010 03:15 Email | Share | | Bookmark
episod 62 : KM Chalet

 
 
 
View all 24 photos...
]salam.. lama btol aku tak update..kan....
entry dan gambar-gambar ni dah seminggu aku biarkan terperap kat FP aku nih.. sekarang baru teragak nak publish...
aha... ni aktiviti aku dan abgnakkal hujung minggu lepas...
tanpa pengetahuan abgnakkal.. aku telah bawa dia ke Kuala Linggi. taw cerita udang dan buaya di Kuala Linggi?
orang kata.. kalau tempat tu banyak udang makna nya ada buaya...
di Kuala Linggi memang banyak udang.. dan YES.. di sini.. ada buaya...
kabar angin pasal PD ada buaya tu mungkin datang dr Kuala Linggi.. ala.. Kuala Linggi bukan jauh pun dari PD....


kalau korang nk ubah angin.. nak bercuti di pantai tapi jauh dari orang... aku cadangkan korang ke KM Chalet.. kelengkapan lengkap... pelbagai kemudahan ada di sini.. cuma di sini tiada Kolam... kalau setakat datang pantai nak mandi kolam.. baik korang pergi cek in kat hotel Hilton PJ tu je... owhh ye..harga chalet di sini pun murah je.. masih mampu lepak selama 7 hari tanpa sebarang masalah.... tempat ni juga sesuai untuk aktiviti Family Day.. 1st time datang dulu pon Family Day SKUJ.. bawah kelolaan abah..
kami datang pun bersebab... sebab nak riki tempat.. hehehehhe untuk aktiviti akan datang.. hehehehhe

tapi hari tu matahari amatlah terik.. terbatas rancangan kami nak mandi laut... ksian abgnakkal... mungkin lain kali kita datang lagi...



gadi berpayung.... lalalalalal


asrama


tempat jual kereta buruk.. ehhh parking


titanic



diisytiharkan... ini kawasan jajahan MELAKA...



kalau korang nk kontek hj kamaludin..




bilik berAKON bak kata kocok...


dewan seminar


dewan makan... mcm tpt org kawin..lisa ckp...



jgn bercadang bakar org d sini...



macam iklan tak?


tanpa tujuan...



bila la nak bersihkan kamera nih..



from a view of my incik...


klu adjust sikit mst nampak ROL die nih...



lepas sibuk-sibuk amik gambar pemandangan... aku pulak nak amik gambar.. hehehhe




kadang-kadang... nak jugak jadi model...


walaupun cita-cita nya tinggi melangit...


tapi masih meniti... dan bertatih...




model tak yah bayar punye...



kau membawa separuh dr jiwa dan nyawaku...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net